Zondag 26 oktober, nog 1 nachtje…

Lieve lezer,

We zijn inmiddels een paar dagen op dit zonnige eiland en genieten enorm. Als we op strand onder de palmbomen liggen zeggen we elke keer tegen elkaar “het is toch niet te bevatten dat wij hier met z’n allen van mogen genieten?!”. Het is echt een droom. De jongens hebben de afgelopen dagen veel gesnorkeld en al met schildpadden en mooie vissen gezwommen. Een unieke ervaring. We hebben ook Willemstad bekeken, de plaatselijke markt bezocht en vooral veel foto’s van de bootjesbrug gemaakt. Dave is inmiddels al gestart met het maken van een fotoboek. Op deze manier kan hij alles goed onthouden en heeft hij gelijk een fijne tijdsbesteding voor als hij uit de zon wil zijn. Dave heeft nl. zonne-allergie en moet de zon een beetje ontwijken op dit moment maar het gaat goed. Emiel en Eric zijn gisteren samen wezen zeevissen. De tonijn die ze gevangen hebben werd direct gefileerd en gegeten. Ze hebben het wel opgegeten maar vonden het niet voor herhaling vatbaar. Het was wel een hele mooie ervaring want op zee zwommen wilde dolfijnen met hun boot mee, deze hebben ze kunnen filmen dus dat was geweldig. Terwijl zij op zee waren hebben Dave, Donald en ik diverse shows in het zee aquarium bijgewoond. Dave kreeg nog een kus van een zeeleeuw, Donald was helaas te klein en mocht niet, dat was jammer. Donald geniet hier ook echt met volle teugen. Hij is zo vrolijk, zingt zelfgemaakte liedjes over Curaçao, maakt leuke filmpjes voor thuis en snorkelt zo vaak hij maar kan. Gisteren zijn we met het hele gezin uit eten geweest op het strand. Ook zo leuk om eind oktober in een korte broek ’s avonds op strand te zitten, gewoon een belevenis. Gelukkig heeft ons appartement airco want anders zou het echt niet leuk zijn, zo warm is het hier (zo’n 32/33 graden).

Morgen start de therapie van Dave. Dagelijks zal hij van 8.00 tot 10.00 uur therapie krijgen (in Nederland is dat van 13.00 tot 15.00 uur). Morgen gaan we een half uur eerder om de doelen van de therapie te bespreken met Paul, de psycholoog die de hoofdbehandelaar van Dave zal zijn. We zijn zo benieuwd wat deze therapie voor invloed op Dave en ons zal krijgen dat we eigenlijk niet kunnen wachten….
Vanaf vandaag houden we sowieso dagelijks een dagboek bij op www.stichtingnicolette.nl onder het kopje Dagboeken en dan Dave.

Iedereen die met ons meeleeft via de sites, facebook en whatsapp willen wij heel hartelijk bedanken voor de lieve en meelevende berichtjes en wensen!
Met een warme groet,

Joke en de mannen

3 gedachten over “Zondag 26 oktober, nog 1 nachtje…”

  1. Beste Joke en je mannen, via facebook heb ik gehoord over jullie trip naar Curacao. Ook wij hebben dit een aantal jaar geleden mogen ervaren met ons gezin. Inmiddels is het 4 jaar geleden maar als ik jullie verhalen lees komen alle herinneringen weer boven. Ik wil jullie met elkaar een onvergetelijke tijd toewensen en zal voor jullie bidden dat de therapie voor jullie zoon mooie dingen teweeg mag brengen. Alleen al dit avontuur dat jullie als gezin nu beleven zal veel positieve energie geven. Veel geluk. Hartelijke groeten Margot van Groningen

  2. lieve joke en de mannen heel veel plezier en geniet er ,maar van hoop dat het dave zeer ten goede mag komen

    groetjes geertje uit emmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.