Wens van Dave voor 2015!

Lieve lezer,

Vanmorgen waren wij te gast in het programma Hour of Power. Na de uitzending ontvingen wij al heel veel lieve reacties van kijkers. Echt hartverwarmend. Dankjewel voor al jullie meeleven, meebidden, meegeven en goede wensen!

In het programma heeft Dave ook verteld over zijn wens voor 2015.
Op mijn website hebben we daarvoor een speciaal plekje ingeruimd onder het kopje Dave-Curaçao. Ook de uitgever van mijn boek werkt mee aan een speciale actie om deze wens werkelijkheid te kunnen maken.
Om iedereen hiervan op de hoogte te brengen neem ik de tekst van deze pagina eenmalig over onderaan dit weblog.

Inmiddels is de kerstvakantie begonnen. Dave is lekker druk aan het werk bij de bakker deze dagen. We kijken uit naar de feestdagen maar zien er stiekem ook tegenop. Voor Dave, met zijn eetstoornis, zijn het moeilijke tijden. Er wordt natuurlijk afwijkend gegeten en soms ergens anders. Dit levert stress op. Dave weet dan niet meer wat hij moet eten en hoeveel dus gaat hij op safe en eet het liefst alleen brood met muisjes. Beetje eentonig, maar dat geeft hem rust in zijn hoofd. Wij gaan de Kerstdagen en Oud & Nieuw dan ook gewoon thuis doorbrengen.

Iedereen die wij niet meer zien/spreken wensen wij bij deze een heel mooi Kerstfeest toe en voor het Nieuwe Jaar veel liefde, gezondheid en Gods nabijheid!

Met een lieve groet,
Joke en de mannen

Dolfijn ondersteunende therapie op Curaçao

Dave met dolfijn Kanoa en psycholoog Paul
Dave met dolfijn Kanoa en psycholoog Paul

Geschreven door Dave:

Begin 2014 ben ik 5 maanden opgenome geweest in het ziekenhuis ivm mijn eetstoornis en verwerking van mijn ziekte. Dit heeft mij niet geholpen. Ik kwam thuis en was erg somber en depressiev. Ik ging niet meer naar school want ik kan niet meer goet leren. Ik werk nu 4 keer in de week bij de bakker.

Ik ben in november 2014 naar Curacao geweest voor dolfijn therapie.
Dit is heel goed gegaan. Het heeft ook heel goed geholpen positiev in het leven te gaan staan en niet alleen maar aan het ziekzijn te denken. Ik ben daar pas de boodschap gaan verwerken die ik 6 jaar geleden gehoort heb, namelijk dat ik kanker heb in mijn hoofd. Ik moet nog heel veel verwerken maar de eerste stap is daar gezet. Ik heb daar ervaren dat ik toch nog van het leven kan genieten, ook al ben ik ziek.

Mijn wens voor 2015
Nu heb ik 1 grote wens….om volgend jaar trug te gaan naar Curacao om nog 2 weken therapie bij psygoloog Paul en dolfijn Kanoa te volgen. Hij snapt mij en kan mij helpen. Ik moet nog veel verwerken en misschien kan ik ook nog veel dingen leren die nu nog niet goed gaan. Er is alleen een nadeel…het kost heel veel geld. Alleen de terapie kost al € 7.000,-. Daar komen de tikkets en het verblijf nog bij. Zelf ben ik al hard aan het sparen er voor maar ik zoek nog sponsers.

Helpt u mij om mijn wens waar te maken in 2015?

Dat kan door mee te doen aan de acties die ik koment jaar ga houden.
U helpt mij ook door nu het boek Hoe gewoon bijzonder werd te bestellen op de website van de uitgever. Zie hiervoor de link onder het kopje Boek. Een deel van de opbrengst (€ 5,00 per boek) is bestemd voor mijn wens!
U mag natuurlijk ook een bijdrage storten op reknr. NL32 RABO 0342 9493 81 t.n.v. Dave van den Akker o.v.v. Curacao 2015.

Als ik een actie ga houden zal ik deze ook via de weblog van mijn moeder bekent maken.

Alvast bedankt voor u hulp!
groetjes Dave

4 gedachten over “Wens van Dave voor 2015!”

  1. Wij hopen dat Dave zijn droom waar kan maken en dat hij nog een keer een dolfijn therapie kan meemaken om zo nog meer te kunnen verwerken.
    Ondanks alles bidden wij voor jullie om een mooi en fijn 2015 met elkaar. Heel veel liefde en respect voor jullie van ons

  2. Dat is een prestatie Dave om een boek te schrijven. Petje af voor jou.
    Ik wens je goede en gezegende Kerstdagen en hoop voor jou dat het nieuwe jaar je droom verwezelijkt mag worden. Veel liefs en sterkte
    Marrie Groenewoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.