Vrijdag 18 september 2015: Geslaagd!!

Lieve lezer,

Vandaag hebben we echt heel leuk nieuws….na een aantal privé lessen heeft Dave vandaag in 1 keer zijn theorie examen voor een bromfiets gehaald! Het eerste examen sinds hij ziek is waarvoor hij slaagt. Wij zijn allemaal heel blij en super trots op hem. Nu nog het praktijkexamen.

En verder…

In oktober gaat Dave weer voor de jaarlijkse MRI- controle, we hopen en bidden dat de tumor dan nog onveranderd is.

Hoewel de zomervakantie net voorbij is, kijken wij uit naar onze reis naar Curaçao in november. Wat een heerlijk vooruitzicht! Inmiddels zijn de benodigde financiële middelen binnen. Iets waar we heel blij en dankbaar voor zijn! Een ieder die ons, op wat voor manier dan ook, gesponsord heeft zodat het mogelijk is om Dave nog een keer de therapie te laten volgen in aanwezigheid van ons hele gezin, willen we heel, heel hartelijk BEDANKEN!
Het is ook wel spannend, want we hebben zulke goede ervaringen…wat zal het Dave dit keer brengen? Inmiddels zijn we de doelen waaraan Dave kan gaan werken daar, aan het bedenken. Er zijn genoeg dingen die aandacht vragen, dus het is best lastig om daar keuzes in te maken. Maar tegen die tijd zal het ons vast wel duidelijk worden, denken we.

Gelukkig ben ik zelf weer een beetje op de been en kan ik weer voor ons gezin zorgen, daar zijn we blij mee. Zoals het er nu uitziet zal eind van het jaar mijn andere voet geopereerd worden. Wanneer ik hiervan hersteld zal zijn zullen ze gaan kijken of er ook nog operaties aan mijn tenen moeten volgen want deze gaan uit de kom wanneer ik loop. Wat dat betreft ben ik voorlopig dus nog niet volledig op de been.

Wij hebben in ons gezin iets met benen want sinds de laatste week van de zomervakantie heeft Donald last van pijnlijke benen. Dachten we eerst aan de groei, nu het al weken duurt weten we dat dat niet de oorzaak is. Maar wat dan wel? Inmiddels hebben we al heel wat uurtjes op de SEH doorgebracht en heel veel dokters gezien maar niemand kan een diagnose stellen. Heel vervelend. In eerste instantie zijn we erg geschrokken, want het deed ons denken aan de onzekere beginperiode van Dave zijn ziek-zijn. Gelukkig zijn we nu wel enigszins gerustgesteld omdat het alleen bij zijn benen blijft en hij verder gezellig en gezond oogt. Blijft het voor Donald natuurlijk vervelend. Hij was juist lid geworden van de plaatselijke voetbalvereniging en nu moet hij al weken verstek laten gaan. Daar baalt hij van. Lopen is gewoon pijnlijk voor hem. In rust voelt hij gelukkig niets, dat is dan weer fijn. Voorlopig volgt hij fysio in het ziekenhuis en blijven we onder controle bij de kinderarts. Om vervelende dingen uit te sluiten heeft de neuroloog wel besloten om een MRI van zijn rug te maken. Hiervan krijgen we 8 oktober de uitslag.

Emiel heeft zijn draai op school weer gevonden en is in gesprek over een stageplaats. Leuk om te ontdekken waar hij allemaal interesse in heeft.

Tot zover weer een beetje bijgepraat.
Lieve groet,
Joke

3 gedachten over “Vrijdag 18 september 2015: Geslaagd!!”

 1. Ik had het op Facebook gelezen van Dave, echt super!
  Toch weer spannend straks de scan, ik hoop met jullie mee dat het onveranderd is en dat jullie dan vooruit kunnen kijken naar Curacao. Wat geweldig dat Dave daar weer therapie kan volgen, wat super al die sponsoren. En dan toch weer spanningen om Donald, zo begrijpelijk. Heel veel sterkte met je eigen herstel en de groetjes aan allemaal.
  Groetjes,
  Mariola

 2. Lieve mensen wat een fijne berichten om dit allemaal te horen.Ik hoop echt voor jullie dat er nu een zon mag gaan schijnen aan de horizon Al het geluk van de wereld is jullie gegund
  Zelf zit ik van 12 Mei al in de lappenmand ziekenhuis in en ziekenhuis uit
  Nu zit ik in een zorghotel om aan te sterken
  Ikwens jullie het allerbeste en de hartelijke groeten
  Liefs Marrie Groenewoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.