Vrijdag 13 november 2015, de eerste therapieweek zit erop!

Lieve lezer,

Wat gaat de tijd toch snel! We zijn al weer een week op Curaçao en de eerste therapieweek zit erop.

Van te voren hebben we allerlei doelen bedacht waaraan gewerkt kan worden, maar nu we bezig zijn merken we dat het één vaak weer een gevolg is van iets anders. Het is best complex. Een groot verschil met vorig jaar is, dat Dave nu sterker is en vanaf de eerste dag zich volledig inzet. Dit kost hem wel veel energie en vraagt om veel verandering. We hebben de laatste dagen zijn stressmedicatie maar verhoogd zodat hij dit alles misschien wat beter aan kan. Na een week kun je nog geen resultaten noemen, maar er zijn zeker een aantal onderwerpen besproken waar Dave mee aan de slag gaan, ook als we straks thuis zijn.

Omdat Dave goed zelfstandig kan zwemmen is het wel heel leuk om te zien dat hij met Bonnie ook echt onderwater duikt en snorkelt. Sami zwemt er dan omheen. Vandaag zijn hier ook opnamen van gemaakt die we na de therapie mee naar huis krijgen.

Ons gezinsgesprek kon helaas niet doorgaan omdat Paul voor een collega in moest vallen. Dit gesprek zal nu a.s. maandag plaatsvinden. Gisteren zijn we naar Playa Lagun geweest en hebben de mannen weer heerlijk gesnorkeld.

Morgen is het zaterdag en gaan wij ’s morgens als gezin, zonder Dave, met 2 dolfijnen zwemmen. Dat zal opnieuw voor ons allemaal een hele bijzondere ervaring worden. Daarna zijn we een middagje te gast bij het jaarlijkse uitje van de Citro, de KNRM van Curaçao. Vorig jaar waren we hier ook te gast en dit belooft weer een geweldige middag op het water te worden. We kijken er allemaal naar uit. Als dank voor hun gastvrijheid heeft Dave een mooi aandenken laten zagen bij de Zaagbaak.

Allemaal een goed weekend toegewenst uit een zonnig en warm (31 graden) Curaçao!

Joke en de mannen

Dave en Bonnie samen onderwater.
Dave en Bonnie samen onder water.

20151112_202149

Donald in zijn sas onder water!
Donald in zijn sas onder water!

2 gedachten over “Vrijdag 13 november 2015, de eerste therapieweek zit erop!”

 1. Wat fantastisch dat jullie dit nu mee kunnen maken!
  Zo blij voor jullie dat jullie weer konden dit jaar.
  Het is hard werken voor Dave, maar ook voor jullie allemaal. Dat onderschat ik echt niet, maar zo fijn dat jullie dit in dit warme klimaat kunnen doen!
  Warm klimaat/ veilig vertrouwt klimaat!
  Hoop zo dat jullie allemaal met een voldaan/ uitgerust? goed gevoel straks terug kunnen kijken op deze intensieve en ook fantastische weken!
  Liefs Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.