Van het een komt het ander….

Beste lezer,

De voorjaarsvakantie is weer bijna voorbij. Dave heeft een aantal ochtenden bij de bakker gewerkt zodat hij zijn structuur enigszins kon behouden. Emiel heeft gelogeerd en zich vermaakt met zijn grote neven. Donald is met Eric naar het zwembad geweest en heeft vandaag met mij op de rommelmarkt gestaan. Kortom, de jongens hebben zich prima vermaakt. Dat vakantie ook altijd confronterend is voor Dave hebben we ook deze dagen helaas weer ervaren maar het is fijn dat wij dan samen thuis zijn om dit op te vangen en te begeleiden.

Het bijwonen van de ijshockey wedstrijd HYS The Hague – Eindhoven was een hele belevenis en hoogtepunt in deze vakantie! Met het hele gezin het ijs op.  Dave die een speciaal gesigneerd shirt van de club kreeg met alle handtekeningen van de spelers erop en de wedstrijd mocht openen. De speaker die vertelde over mijn boek en de hele tekst die op de achterzijde van mijn boek staat, voorlas voor een muisstil publiek…. Ons verblijf in de skybox zodat we in alle “rust” (indien gewenst) konden genieten van de wedstrijd. Allemaal activiteiten die je normaal niet meemaakt. Op de terugweg in de auto zeiden Dave en Emiel “het was echt super leuk vanavond, dit is het enige leuke aan ziek-zijn, dat je nog eens iets meemaakt wat een ander niet meemaakt. Maar toch ben ik liever gezond”. Tja…. zo ervaren wij dat ook. Het is allemaal leuk en bijzonder, maar toch….

Dat een boek schrijven en uitgeven ook ander werk met zich meebrengt, ben ik inmiddels aan het ervaren. Afgelopen week heb ik in Spakenburg een filmpje opgenomen op verzoek van de uitgever. Dit filmpje komt binnenkort op You Tube. Gisteren tijdens de ijshockey wedstrijd ben ik geïnterviewd door de Westlandse Omroep Stichting (WOS). Daarnaast ben ik gevraagd om komende week iets te komen vertellen over mijn boek bij Inloophuis Carma, het inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten in het Westland. Verder staat er binnenkort een interview met Andries Knevel voor de radio op de agenda. Kortom, van het een komt het ander…. Zolang deze activiteiten te combineren zijn met de thuissituatie en bijdragen aan de bekendheid en inhoud van mijn boek, neem ik dit soort uitnodigingen aan.

Tot zover weer even onze belevenissen.

Lieve groet,

Joke;

Een gedachte over “Van het een komt het ander….”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.