Sta op tegen kanker…. want het zal je maar overkomen.

Lieve lezer,

Vandaag hebben we een gesprek in het Erasmus gehad. Helaas kunnen we nog niet veel concreets hierover melden. Het is noodzakelijk dat de artsen voor 100% zeker weten dat het weefsel dat weer groeit, dezelfde ependymoon is waar Dave mee bekend is. Daarom zal het weefsel dat bij de operatie in februari is weggehaald, uitgebreid moleculair onderzocht worden.
Mocht dit weefsel niet voldoende zijn om een diagnose te stellen, dan is het nog een optie om Dave opnieuw te opereren om meer weefsel te verkrijgen. Pas als de samenstelling definitief is vastgesteld kunnen we bespreken of er nog behandeling mogelijk is. Opnieuw zullen we dus geduld moeten hebben.

Vanavond is het programma “Sta op tegen kanker” om geld in te zamelen voor meer onderzoek. Voor ons heeft dit programma vandaag weer extra betekenis gekregen. Onderzoek naar nieuwe behandelingen en geneesmiddelen blijft nodig! Maar niet alleen geld is nodig. Als je met de ziekte te maken hebt besef je hoe kwetsbaar het leven is en hoe belangrijk de mensen om je heen zijn die je steunen, bemoedigen, troosten en opvrolijken!

We zijn ons bewust van de ernst van Dave zijn ziekte. Dave leeft echt bij de dag en wij proberen hem daarin te volgen en te steunen. Daarbij gedragen door onze Hemelse Vader….Hij laat niet los wat zijn hand begon!

Met een lieve groet,
Eric & Joke

2 gedachten over “Sta op tegen kanker…. want het zal je maar overkomen.”

  1. Wat spannend allemaal weer zeg..
    En idd belangrijk zijn ook de mensen om je heen waar je liefde van ontvangt en die voor je klaar staan. Net als Onze Hemelse Vader. Sterkte weer de komende tijd

  2. Heftig om te horen. Je wil het zo graag anders, maar je wordt bepaald bij de realiteit. Maar gelukkig is het ook realiteit dat we ons geborgen mogen weten in Gods liefde. Ik wens jullie veel wijsheid en sterkte toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.