Presentatie Hoe gewoon bijzonder werd

Beste lezer,

Nog een paar weken, dan is het zover! De presentatie van Hoe gewoon bijzonder werd.  Spannend. Want hoe zal dit boek, dat toch een weergave is van de harde werkelijkheid van ons leven, door de lezers worden ontvangen? Ik ben heel benieuwd.
De voorbereidingen lopen in ieder geval heel voorspoedig. Het is ongelooflijk bemoedigend om te ervaren dat echt iedereen die erbij betrokken is, en dat zijn veel meer mensen dan ik ooit had kunnen vermoeden, enorm enthousiast en spontaan meewerkt. De uitgever, de redacteuren, de marketingafdeling, de zandkunstenaar, vriendinnen, meelezers, betrokken organisaties enzovoort.

Ik zie hier echt Gods hand in. Wat Zijn hand begon laat Hij niet los, dat maakt hij af! Dat geldt niet alleen voor ons maar ook voor dit boek. Zo heb ik het vanaf het begin ervaren dus dat belooft wat!

Om er voor te zorgen dat de uitgave van dit boek niet teveel invloed op ons gezinsleven heeft, praten Eric en ik er zo min mogelijk over in het bijzijn van de jongens. Dit levert anders alleen maar onnodige spanningen op voor Dave en dat willen wij voorkomen. Wat de jongens wel weten is, dat de eerste exemplaren van het boek aan hun zullen worden overhandigd en daar zijn ze trots op!

Vind je het leuk om de boekpresentatie op zaterdag 16 februari aanstaande ook bij te wonen? Dan kan dat!

Tijd: 14.00 uur (welkom vanaf 13.30 uur)

Locatie: ISW Hoogeland, Prof. Holwerdalaan 54-56m 2672 LD te Naaldwijk

Na een woord van de uitgever en mijzelf zal zandkunstenaar Gert van der Vijver ons bijzondere dingen laten zien met gewoon zand. Vervolgens worden de eerste exemplaren van het boek overhandigd aan Dave, Emiel en Donald. Daarna is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en, indien gewenst, het boek te kopen.

Je bent van harte welkom om deze feestelijke middag bij te wonen. Als je voornemens bent om te komen wil je ons dit dan voor 9 februari even laten weten door een mailtje te sturen naar boekpresentatie@jokevandenakker.nl met vermelding van je naam en aantal personen? Dan rekenen wij op je komst!

Tot zover even het laatste nieuws met betrekking tot mijn boek.

Met een hartelijke groet en misschien tot ziens!

Joke

 

PS: Goed om te weten….tijdens de presentatie van Gert van der Vijver mogen geen filmopnamen of foto’s met flits worden gemaakt.

Een gedachte over “Presentatie Hoe gewoon bijzonder werd”

  1. Hallo Joke,
    Ik was vanochtend vroeg wakker en heb je boek in een ruk uitgelezen. Mooi geschreven, maar ook emotioneel erg heftig om te lezen. Een boek als dit is onmogelijk om onbewogen te kunnen lezen. Het maakt verdrietige emoties los, maar daar blijft het niet bij. Ook is er plaats voor humor. Wat je schrijft over je yoga-les, deed me lachen. Verder vond ik ook heel bijzonder hoe je open en eerlijk schrijft over je relatie met Eric. Kwetsbaar, maar daarom erg krachtig. Eric’s gedicht laat me niet los. Niet verzanden in de ‘Waarom’-vragen, maar liever aandacht voor de ‘Waarheen’-vraag (pagina 45). De tips die je geeft op pagina 136, leiden bij mij tot zelfreflectie. Je geeft niet alleen weer wat er allemaal is gebeurd, maar geeft ook lessen mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.