Over nieuwe dingen….

Lieve lezer,

In de afgelopen weken hebben wij opnieuw kleine en grote giften van bekenden en onbekenden mogen ontvangen voor de wens van Dave. Het is echt om stil van te worden….
Hiervoor willen wij u/jou heel, heel hartelijk bedanken. Helaas kennen wij niet alle mensen persoonlijk dus moet het op deze wat onpersoonlijke manier, maar het is zeker niet minder gemeend! DANKJEWEL!

Het nieuwe jaar is inmiddels goed begonnen. De feestdagen waren vooral voor Dave met zijn eetstoornis niet gemakkelijk. We zijn dan ook blij dat alles weer in een gewoon ritme gaat. Alhoewel…

In het nieuwe jaar zijn we met wat nieuwe dingen gestart. En aan nieuwe dingen moet Dave wennen. Zo is Dave vorige week begonnen aan een nieuwe hobby…fotograferen. We hebben een leuke vrijwilligster gevonden die hem hiermee op weg gaat helpen. Ook heeft Dave zijn oude hobby, figuurzagen, weer nieuw leven ingeblazen. In zijn vrije tijd mag hij weer komen zagen bij De Zaagbaak. Met veel enthousiasme gaat hij er naar toe en hij komt echt thuis met prachtig zaagwerk. T.z.t. wil hij dit gaan verkopen om zo op deze manier ook geld voor Curaçao te kunnen sparen.

Emiel is ook met iets nieuws gestart, sporten bij de sportclub. Dit is voor Dave wel heel moeilijk. Emiel gaat nu een paar keer per week sporten en Dave vindt dat hij dan net zoveel moet bewegen en gaat dus fietsen. Dit levert de nodige confrontaties op tussen de jongens. We zoeken ook hierin weer een weg om te accepteren.
Nieuw is ook de thuisbegeleidster die bij ons sinds deze maand over de vloer komt. Iemand met kennis van niet aangeboren hersenletsel die ons gezin ondersteunt bij de dagelijkse situaties waarin we hulp/advies nodig hebben.

Nieuw is ook de eerst actie die Dave zelf bedacht en georganiseerd heeft. De uitnodiging staat hieronder. U bent van harte welkom!

Kortom, allemaal nieuwe dingen die weer “gewoon” moeten gaan worden. Wij zijn er allemaal erg blij mee.

Met een hartelijke groet,
Joke

images

Om het voor Dave mogelijk te maken om opnieuw dolfijn ondersteunde therapie op Curacao te kunnen volgen organiseren wij, in samenwerking met Dave zijn werkgever een

VALENTIJNS CHOCOLADE WORKSHOP

De opbrengst van deze workshop komt geheel ten goede aan de dolfijnondersteunende therapie.

U wordt ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. Daarna gaat u onder begeleiding bonbons maken en chocolade verwerken in bijvoorbeeld een hartvorm. Na afloop neemt u al de door uw gemaakte produkten mee naar huis.

Datum: Donderdag 12 februari 2015
Tijd: Workshop 1: 15.30 tot 17.30 uur
Workshop 2: 18.30 tot 20.30 uur

Locatie: Bakkerij Gebr. V.d. Berg, Vierde Hoeve 42 te Maasdijk
Kosten: € 27,50 per persoon, contant te betalen bij aanvang van de workshop.
Aantal: 20 personen per workshop. Vol=vol
Aanmelden: Via mailadres jokeakk@caiway.net onder vermelding van naam en voorkeur voor workshop 1 of 2. U ontvangt een bevestiging.

De workshop wordt geheel gesponsord en verzorgd door Bakkerij vd Berg, waarvoor onze hartelijke dank!

images

4 gedachten over “Over nieuwe dingen….”

 1. heel veel sterkte de komende tijd hopelijk gaat alles naar wens en word het voor jullie wat rustiger gods zegen toe gewenst
  groetjes geertje uit emmen

 2. Wat fijn dat Dave zo met zijn hobby bezig kan zijn, dat zal hem zeker goed doen. En wat een leuk idee die chocoladeworkshop, jammer dat ik dan werk en dat ik niet in de buurt woon want ik ben gek op chocolade. Ik hoop dat het bij jullie allemaal wat rustiger wordt en dat de thuisbegeleidster jullie goed op weg kan helpen. Veel liefs van Mariola

 3. Lieve familie wat een positive berichten fijn dat alles weer een beetje op de rails is
  Dat het voorlopig de goede op mag blijven gaan dat is jullie van harte gegund
  Veel sterkte met alle dingen die nog moeten gaan gebeuren
  Gr. Marrie Groenewoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.