Op naar Curaçao!

Paracord armbanden voor St. Nicolette
Paracord armbanden voor St. Nicolette

20140925_182224

Beste lezer,

We zijn aan het aftellen begonnen…. Nog een kleine 2 weken en dan hopen we naar Curaçao te gaan voor de dolfijn ondersteunende therapie. Nu we eindelijk toestemming hebben van de vliegtuigmaatschappij en alle benodigde verklaringen en medicijnen binnen zijn, kunnen we beginnen met het pakken van de koffers.

Enerzijds vinden we het heel erg leuk om met elkaar te gaan vliegen en zo’n fantastisch avontuur aan te gaan. Anderzijds is het ook spannend, want wat voor effect zal de therapie op Dave en ons hebben? En hoe zullen de jongens en vooral Dave het vliegen gaan ervaren? Omdat Dave geen stresshormonen aanmaakt moeten er heel wat meer pillen in om de reis zo goed mogelijk te laten verlopen. Best spannend. We zullen dan ook blij zijn als alles voorspoedig gaat en we veilig op plaats van bestemming zijn. Dinsdag 21 oktober hopen we te vertrekken.

Op de site van Stichting Nicolette (www.stichtingnicolette.nl) zullen wij tijdens de therapieperiode een dagboek bijhouden. Je vindt dit onder het kopje “dagboeken” en dan “Dave”. Als je het leuk vindt kun je onze ervaringen hier volgen. Mocht je deze stichting ook een warm hart toedragen dan kun je via deze site onder het tabblad “stichting nicolette” een donateurskaart uitprinten. Van harte aanbevolen!
Dave is ondertussen ook bezig om deze stichting financieel te ondersteunen. Hij maakt sinds een paar weken paracord sleutelhangers en armbanden, zowel voor volwassenen als voor kinderen (zie foto’s). Een leuke bezigheid voor in zijn vrije uurtjes. Inmiddels zijn er al tientallen bandjes verkocht. Van elke bandje schenkt hij een deel van de opbrengst aan Stichting Nicolette. Voordat iedereen nu gaat mailen dat hij/zij een bandje wil bestellen….dat is niet handig voor Dave. Sowieso moet je de bandjes passen en van bestellingen krijgt Dave stress. Dat is niet bevorderlijk voor zijn gezondheid en zeker nu niet wenselijk met het oog op de reis die we gaan maken. Wil je toch zo’n bandje of sleutelhanger? Via deze site zullen we t.z.t. laten weten hoe je er één kunt kopen.

Tot zover het laatste nieuws. Zodra we op Curaçao zijn zullen we op deze of op de andere site een berichtje plaatsen!

Met een lieve groet,
Joke

4 gedachten over “Op naar Curaçao!”

 1. Lieve Joke, Eric, en andere kanjers,

  Wat fijn en spannend dat het nu toch echt gaat gebeuren! We wensen jullie veel succes in de voorbereidingen en hopen dat jullie en de jongens je toch ook kunnen verheugen op deze bijzondere reis!
  Ga met God en Hij zal met je zijn.

  Lieve groeten,
  Ronald t/m Fieke

 2. hallo allemaal
  fijn dan jullie nu groen licht hebben gekregen
  sterkte nog met de voorbereiding en daar heel veel succes
  jullie gaan niet alleen
  groetjes

 3. Gebroeders .v.d.Akker Erik en Joke
  wij wensen jullie nog een goede voorbereiding
  en een hele goede en behoudende reis toe.
  En probeer daar .zover als het mogelijk is
  wat tot rust te komen
  Een lieve Groet vam ons

 4. Lieve allemaal
  Wat fantastisch dat het gaat gebeuren,ik wens jullie allemaal een fijne reis toe.
  Ik hoorde gisteren een preek over werp al uw zorgen op Hem.Veel plezier met elkaar geniet van deze dagenen ga met God.Ik ben een beetje laat met reageren maar dat had ook te maken met ziekenhuis bezoeken
  Lieve groetjes
  Marrie Groenewoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.