Op Curaçao!

Lieve lezer,

Na een voorspoedige vlucht van een uur of elf met een tussenstop op Sint Maarten, zijn we vrijdagmiddag (bij jullie avond) aangekomen op Curaçao. Het was op dat moment bewolkt maar dat vonden wij niet erg, het is toch echt wel een omschakeling om ineens in temperaturen van rond de 30 graden te zijn.

We verblijven weer in hetzelfde appartement als vorig jaar met uitzicht op het zwembad, het aquarium en de zee. Wat een voorrecht dat we hiervan mogen genieten! We hebben wel last van het tijdverschil, de jongens waren vannacht met elkaar aan het dollen en maakten er een feestje van. We hopen dat het komende nacht beter gaat en dat we snel in het ritme komen.

Vanmorgen heeft het hier echt enorm hard geregend, de straten stonden zo blank dat je de wielen van sommige auto’s bijna niet meer zag. Maar een uurtje later klaarde het weer op en vanmiddag lagen we weer onder een stralende blauwe lucht in de zon op het strand en bij het zwembad.

Morgen willen we een kerkdienst in Willemstad gaan bijwonen. De jongens waren niet zo enthousiast toen wij dat voorstelden maar toen ze zagen dat de dienst hier in de open lucht onder een afdak wordt gehouden en hoorden dat onze neef Arie met zijn vrouw Tessa daar ook zijn, werden ze toch enthousiast. Arie en Tessa zijn een weekend op Curaçao en komen maandag bij ons op bezoek, gezellig.

Dave begint maandag om 7.30 uur met de intake voor zijn therapie. Hij krijgt dezelfde therapeut als vorig jaar dus dat is heel fijn voor hem en ons. Dave heeft zelf al een aantal doelen bedacht waaraan hij wil gaan werken. Wat dat betreft is de start nu al een stuk positiever dan vorig jaar. Toen wist hij het allemaal niet, was hij negatief en speelde de eetstoornis de hoofdrol. Nu is hij vrolijker, positiever en denkt hij zelf mee. We zijn dan ook heel benieuwd wat dit voor gevolgen voor de therapie heeft.

Tot zover even bijgepraat over onze belevenissen.
Een goed weekend toegewenst namens ons allen,
groetjes Joke en de mannen

Een gedachte over “Op Curaçao!”

 1. Lieve Joke,
  Ik hoop dat deze reis jullie weer een stapje vooruit helpt!
  Het is hard werken, gelukkig in een super omgeving.
  Zo fijn dat de spanning/ angst er nu wat van af is en dat er al doelen zijn, ipv angst voor het onbekende.
  Ik wens jullie heel veel plezier, geduld en kracht toe.
  Maar bovenal een hele fijne en gezellige tijd met elkaar!
  Want hoe zwaar ook, jullie hebben elkaar. Stuk voor stuk kanjers!
  Veel liefs
  Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.