Onverwachte MRI-scan

Lieve lezer,

Even een kort bericht tussen de bedrijven door. Vorige week is Dave bij de neuroloog geweest i.v.m. zijn gewichtsverlies. Naast uitgebreid bloedonderzoek en hulp van een diëtiste vond zij het ook verstandig om een extra MRI van de tumor in zijn hoofd te maken. Dit om uit te sluiten dat er veranderingen zijn. Afgelopen dinsdag is de MRI gemaakt en woensdag belde de neuroloog al om te vertellen dat er geen veranderingen in de tumor zijn t.o.v. vorig jaar november. Gelukkig! Het is altijd weer spannend om op zo’n uitslag te wachten en dan is het fijn om dit te horen. Uit het bloedonderzoek komt wel naar voren dat zijn schildklier te traag werkt maar omdat deze door medicijnen wordt aangestuurd moet de endicrinoloog deze aan gaan passen. Medio juli hebben wij een afspraak bij haar.

De zorgen om het gewichtsverlies van Dave blijven maar we doen er alles aan om de juiste hulp en begeleiding te vinden.
Tot zover even een korte update. Dankjewel voor je meeleven!

Met een hartelijke groet,
Joke

6 gedachten over “Onverwachte MRI-scan”

  1. Fijn dat er geen veranderingen zijn met de tumor…
    Hoop dat jullie gauw veranderingen zien ivm het gewichtsverlies..

    Sterkte

  2. “Iedere wolk heeft zijn zilveren randje”, Het woord “gelukkig”, nu met uitroepteken in je bericht, laat dat weer zien. Hopelijk kunnen jullie er met z’n allen een mooie zomer van maken.
    Liefs uit Delft

  3. Fijn dat er geen veranderingen zijn hoop dat jullie snel iets kunnen doen aan het gewichtsverlies. We denken aan jullie.

  4. Gelukkig dat er een bepaalde mate van stabiliteit uit de MRI is gebleken. Neemt natuurlijk geen zorgen weg voor wat betreft alles bij elkaar. Sterkte daarmee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.