Ontslagdatum bekend.

Lieve lezer,

Na 5 maanden is het zover!
Vandaag is Dave verteld dat hij volgende week vrijdag, 25 april, ontslagen wordt uit de adolescentenkliniek van het Erasmus MC. Je begrijpt dat hij erg blij is nu hij weet wanneer hij naar huis mag.

De voorbereidingen voor zijn thuiskomst zijn nog in volle gang. We hebben ontheffing van de leerplicht aangevraagd zodat Dave niet meer naar school hoeft. Na jaren van proberen, lessen aanpassen en anders invullen, blijkt wel dat Dave niet meer in staat is om de lesstof tot zich te nemen. Vandaar dit besluit. Inmiddels weten we dat Dave 3 dagen in de week welkom is bij Bakkerij van de Berg, de bakker waar hij al stage liep. Dave vindt het fijn dat hij hier weer naar toe mag. Over de invulling van de 2 andere dagen zijn we nog in gesprek. Ook zijn we nog in gesprek over mogelijkheden voor opvang buiten werktijden en in weekenden, over begeleiding van Dave op het werk en vervoersmogelijkheden.

Vanavond is Dave voor 1 nachtje weer thuis. Morgen gaat hij voor het eerst weer bij de bakker werken en hij wil op zijn elektrische fiets gaan. Als dat goed gaat zou dat natuurlijk heel fijn zijn.

Emiel is ook aan het fietsen geslagen. Hij heeft een racefiets gekocht en een paar keer per week probeert hij nu een rondje Westland te rijden. Een leuke nieuwe hobby!

Ondanks dat de afgelopen maanden niet gemakkelijk en erg rommelig waren, blijft Donald het zonnetje in huis! Wat heerlijk dat hij zo’n makkelijk karakter heeft en met weinig slaap toch goedgehumeurd blijft. We merken wel dat hij heel graag thuis is en soms zelfs geen vriendjes wil ontvangen om te spelen omdat hij het heerlijk vindt om even alleen te zijn en alle aandacht te krijgen.

We vinden het best spannend hoe Dave zijn thuiskomst en alle veranderingen zal gaan ervaren en hoe dat voor ons als gezin zal zijn. Maar we kijken er ook naar uit. Heerlijk als we weer als gezin bij elkaar zijn en niet elke dag naar Rotterdam hoeven te rijden en oppas te organiseren. Nog een weekje…dan is het dus zover!

Lieve groeten,
Joke

5 gedachten over “Ontslagdatum bekend.”

 1. Ik bid voor jullie dat er wat meer rust mag komen in het gezin…en ik hoop dat Dave het naar zijn zin heeft bij de bakker..
  Wij denken aan jullie

 2. fijn dat dave weer thuis komt en al een aantal dagen de invulling rond is hoop dat de rest ook lukt en dat er voor jullie een rustiger tijd aankomt wens jullie veel sterkte toe met zijn allen en wens jullie een gezegende paasdagen toe
  heel veel groeten en een dikke knuffel

 3. Hoi Joke en Eric,
  Fijn dat er een einde komt aan een aantal hele onrustige maanden. Wat geweldig dat Dave weer bij de bakker terecht kan. We wensen jullie gezin van harte toe dat jullie voorbereidingen op Dave zijn thuiskomst vruchten af zullen werpen. Heel veel zegen!
  Groetjes,
  Thera & co

 4. Beste familie van den Akker.,

  Ik hoop en bid dat het goed met jullie mag gaan
  Gezegende pasen toegewenst.

  Groetjes van Bram

 5. Lieve Familie
  Wat fijn dat Dave weer thuis is en mag blijven.
  Dat hij het fijn vind om bijde bakker te werken dat is alleen maar toe te juichen
  Ik hoop dat jullie nu het wat rustiger krijgen
  Lieve groetjes en Gods zegen
  Marrie Groenewoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.