Kerstvakantie

Lieve lezer,

De afgelopen week waren onze bezoekjes aan Dave gelukkig zonder tranen! We zijn heel trots op hem. Hij doet echt zijn best ondanks dat hij het echt heel erg moeilijk heeft.

Wekelijks hebben we ook een gesprek met de gezinsbegeleidster en Dave. Dit gesprek was gisteren. Onze planning verandert weer eens. Het was de bedoeling dat Dave de 24ste thuis zou komen voor de feestdagen. Vandaag is dit, op zijn verzoek, gewijzigd in vandaag (vrijdagmiddag).

We zullen ons een andere manier van plannen en omgaan met eten eigen moeten gaan maken om Dave te helpen met zijn eetstoornis. Opnieuw iets dat veel energie en aanpassingsvermogen van ons allemaal zal vragen. Dachten wij natuurlijk dat we daar nog een paar dagen voor hadden om e.e.a. met elkaar te overleggen, komt Dave plotseling vandaag al naar huis. Stress in de tent…..vandaar dat ik wakker lig en even achter de computer kruip.

Al onze tijd en aandacht zullen we de komende 2 weken inzetten om de vakantie zo goed mogelijk door te komen met elkaar en hopelijk ook nog een beetje op te laden voor de nieuwe opnameperiode. Deze start weer op 1 januari.

De afgelopen dagen zijn wij echt weer overladen met (kerst)kaartjes, berichtjes, bloemen en andere attenties. Echt ongelooflijk lief allemaal! Ook Dave wordt echt enorm verwend in het ziekenhuis. Hartelijk bedankt hiervoor, ook namens hem! Het sterkt ons dat we zoveel meeleven ontvangen. Ook jullie gebed is voor ons heel waardevol. Soms is het allemaal zo moeilijk en verdrietig dat we zelf geen uitkomst zien. Het Licht, waar we in deze dagen rond Kerstfeest extra aan denken, lijkt dan wel uitgedoofd. En toch… mogen we zeker weten en ervaren we dat Hij voor ons zorgt, ondanks alles.
Ik moet ineens denken aan een liedje dat ik weleens in de auto meezing als ik alleen ben en het verdriet mij overvalt: “Breng mij bij Jezus, breng mij dicht aan Zijn voeten, hier vind ik vrede, hier vind ik kracht”. Daar moeten wij het echt van hebben, ook in het nieuwe jaar.

Het is wat onpersoonlijk maar het is voor ons echt onmogelijk om persoonlijke wensen te versturen. Wij wensen je een heel waardevol Kerstfeest en voor het nieuwe jaar veel geloof, hoop & liefde!

Met een lieve groet, ook namens Eric en de jongens,
Joke

3 gedachten over “Kerstvakantie”

 1. Lieve allemaal,

  Jullie zijn toppers, allemaal! Ondanks deze onverwachte wending weet ik zeker dat jullie met elkaar een oplossing weten te vinden. Ga heerlijk met elkaar van de vakantie(proberen te) genieten, want het is zo weer 1 januari.

  Heel veel sterkte weer, maar bovenal hele fijne feestdagen en veel kracht voor het nieuwe jaar.

  Liefs,
  Marco, Mariola,
  Brian, Mandy en Kaylee

 2. wens jullie alle sterkte de komende vakantie tijd
  hoop voor jullie dat het rustig mag verlopen
  ook wil ik jullie graag ondanks alles toch hele fijne dagen toe wensen
  zal voor jullie bidden

 3. Ik wens jullie met elkaar een fijne vakantie toe heel veel sterkte probeer er wat van te maken
  Ik wens jullie Gezegende Kerstdagen toe en alle goeds voor het nieuwe jaar
  Sla de ogen naar t,gebergte heen.Ik zal voor jullie bidden
  Gr. Marrie Groenewoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.