Hoe gewoon bijzonder werd is gepresenteerd!

Lieve mensen,

Ja,  ik heb vandaag zoveel lieve mensen ontmoet dat ik iedereen maar zo aanspreek!
Vanmiddag mocht ik mijn boek “Hoe gewoon bijzonder werd” presenteren aan zo’n 250 gasten. Familie, vrienden, lotgenoten, kennissen, hulpverleners, collega’s van Eric en vrijwilligers van betrokken organisaties waren hierbij aanwezig. Het was een indrukwekkende middag!

Voor ons, als gezin, was het hoogtepunt de bijdrage van Gert van der Vijver, de zandkunstenaar. Hij heeft, als verrassing voor ons, zijn zandkunsten getoond onder het gehoor van het lied “You raise me up”. Een lied dat ons gezin enorm aanspreekt. We hebben het dan ook ervaren als indrukwekkend, ontroerend en heel emotioneel. En ik geloof dat meer mensen dat zo hebben beleefd….

Als je nooit eerder een boek hebt uitgegeven weet je echt niet wat je te wachten staat. Natuurlijk hebben we alles zo goed mogelijk voorbereid. De speech thuis al uitgesproken zodat de jongens niet voor verrassingen zouden komen te staan en we de emoties in konden schatten. Maar toch….het loopt altijd anders. Het mooie is dat we dit konden delen met de aanwezigen en dat voelde meer dan goed. Nu de presentatie achter de rug is en wij weer thuis zijn, worden we overweldigd door nog meer emoties. We hebben namelijk zoveel lief meeleven mee naar huis gekregen, in de vorm van bloemen, beelden, kadobonnen, kadootjes, wensen, kaartjes, bonbons, kaas, boek, spiegel, fotolijst, etentje etc. etc. Gewoon overweldigend! Een boek uitgeven is 1 ding, maar zoveel liefs ontvangen….dat voelt echt als een warme deken om ons gezin! Wij hebben er geen woorden voor. Hier waren wij niet op berekend.  Daarom lieve mensen die aanwezig waren of op een andere manier met ons mee hebben geleefd…..heel heel veel dank voor al jullie goede gaven en aanwezigheid!

Dit weekend gaan we bijkomen van alle indrukken en ons voorbereiden op de volgende uitdaging… Aanstaande maandagmorgen 18 februari ben ik te gast bij Groot Nieuws Radio (1008 AM) in het programma Grande Café. Een nieuwe ervaring, ik heb er zin in!

Een hele lieve groet, ook namens mijn mannen,

Joke

PS: Het boek is vanaf nu verkrijgbaar in de boekhandel of via internet te bestellen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.