Februari 2018, de operatie is gepland.

Lieve lezer,

Afgelopen week ontving Dave goed nieuws…hij mag weer officieel autorijden! Hij is natuurlijk super blij dat hij weer de weg op mag. Helaas had hij vorige week wel pech. Door de kou deed zijn auto het niet dus kon hij nog niet de pad op. Gelukkig was er een aardige man in de buurt die al eerder had aangeboden dat hij, bij pech, bij hem terecht kon. Zo gezegd, zo gedaan. Zaterdag heeft hij zijn auto weggebracht en vanmorgen stond hij al weer, gerepareerd, klaar voor de start. Wat zijn er toch lieve mensen die dit zo spontaan aanbieden en regelen.

Vandaag belde een medewerkster van het ziekenhuis. Dave wordt zondagavond opgenomen en zal aanstaande maandag 19 februari geopereerd worden. Het komt nu wel heel dichtbij. Tot nu toe is Dave er nog steeds erg rustig onder, hij laat het over zich heen komen. Als ouders zijn we blij dat er een datum bekend is en dat we een volgende stap kunnen zetten. Behalve de operatie en hoe Dave daaruit komt, zal het ook spannend zijn om te wachten op de uitslag van de kweek van het weefsel. Er volgen dus nog meer spannende dagen/weken.
Zodra Dave geopereerd is zullen we melden hoe het met hem gaat.

Wij willen iedereen die met ons meeleeft en meebidt hiervoor hartelijk bedanken. Het is fijn om te ervaren dat er zoveel lieve mensen om ons gezin heen staan. Soms zouden de zorgen je boven het hoofd groeien maar door al het lieve meeleven en de vele mooie bemoedigingen, krijgen wij de moed en kracht om deze zorgen te dragen. Dankjewel dat jullie ons op deze manier steunen, troosten en bemoedigen.

Met een lieve groet namens ons allen,
Joke

5 gedachten over “Februari 2018, de operatie is gepland.”

  1. Hoi, Gisteren Eric nog even gesproken in het boothuis van Ter Heijde en jullie allemaal nogmaals heel veel sterkte gewenst in de komende tijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.