Allemaal goed nieuws!

Lieve lezer,

Wat is dat leuk….eens een keer heel veel positief nieuws te kunnen delen!

Dave is dinsdag geslaagd voor zijn praktijk scooterexamen! Hij mag dus nu gaan toeren op een scooter of in een brommobiel. Wij zijn echt super trots op hem dat hij dit heeft gehaald!

De volgende dag kregen wij de uitslag van de jaarlijkse MRI. Altijd toch weer spannend. Gelukkig kregen wij goed nieuws, de tumor is onveranderd ten opzichte van vorig jaar. Dat betekent dus dat hij nog steeds stabiel is en er geen ontwikkelingen zichtbaar zijn. Goed nieuws dus waar wij heel blij en dankbaar voor zijn!

Ook de MRI van Donald vertoonde geen afwijkingen. Alhoewel zijn klachten blijven en de oorzaak nog steeds niet gevonden is, functioneert hij wel gewoon. Hij heeft weer een wedstrijd gevoetbald, en ook nog gewonnen en hij gymt en fietst weer. Ondanks zijn pijnklachten belemmeren deze hem dus niet zijn functioneren. We blijven onder controle bij de kinderarts en neuroloog en hopen nog steeds dat de klachten als een wonder weer zullen verdwijnen.

Emiel heeft inmiddels al zijn eerste stageweek bij het loodswezen erop zitten en is met school naar Berlijn geweest. Twee indrukwekkende ervaringen. Wat is het toch leuk om te zien hoe hij zich ontwikkeld en steeds zelfstandiger wordt.

De therapie op Curaçao komt nu wel heel dichtbij. Eind deze week hopen we te vertrekken. Dave heeft zelf ook een paar doelen waar hij aan wil gaan werken. De koffers hebben we inmiddels opgezocht en gaan we van lieverlee vullen. We kijken er allemaal heel erg naar uit, temeer daar we nu weten waar we terecht komen, hoe mooi en fijn het daar is en hoe goed onze ervaring met de therapie is. Tijdens ons verblijf daar zullen we af en toe iets schrijven op deze site over onze ervaringen.
Als ouders zijn wij nog steeds onder de indruk van alle lieve mensen die ons financieel gesteund hebben waardoor deze reis en de therapie voor ons mogelijk is gemaakt. Heel, heel veel dank daarvoor!

Tot zover even alle goede berichten, wij genieten ervan dat we deze met je kunnen delen!

liefs,
Joke

Een gedachte over “Allemaal goed nieuws!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.