7 juni 2015, de zomer tegemoet.

Lieve lezer,

Er zijn weer een paar weken voorbij en ik besef me dat ik weinig op de site schrijf. Daarom weer even een krabbel van mij.
Sinds kort woont Emiel weer helemaal thuis en dat vinden we heel fijn. Zowel hij als wij worden hierin nog wel begeleidt. Gelukkig blijft het andere gezin op de achtergrond aanwezig en kan Emiel daar altijd terecht als hij daar behoefte aan heeft. Daar zijn we blij mee.

Dave heeft inmiddels een nieuwe hobby….racefietsen. Hij heeft een fiets gekocht en wil nu gaan trainen. Zijn doel is om volgend jaar de Alpe d’Huzes te fietsen. Een mooi streven!
De psycholoog die bij ons thuis kwam om Dave te begeleiden, is helaas naar het buitenland vertrokken. Omdat het voor Dave toch elke keer weer moeilijk is om aan een hulpverlener te wennen en hem/haar te vertrouwen, hebben we, in overleg met de arts, een (tijdelijke?) stop ingesteld qua psychologische hulp voor hem. We gaan na de therapie op Curaçao in november wel kijken of we hier een vervolg aan geven.

De zomervakantie komt eraan en dus ook de rapporten…. Voor Emiel is het wel heel spannend (geweest?) of hij overgaat, maar zoals het er nu naar uitziet gaat hij dat redden. Weer iets om blij mee te zijn!

Doordat de speciale schoenen die ik moest dragen niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd, zal ik toch geopereerd gaan worden. Over 2 weken is het al zover. Omdat ik dan ook een tijdje in het gips moet en zal moeten revalideren, zal dit wel de nodige inzet van allemaal vragen. Gelukkig zijn er familie en vrienden die hand- en spandiensten willen verrichten. Het zal wel niet meevallen om afhankelijk van anderen te zijn, dus ik ben benieuwd hoe ik dat ga ervaren.

Omdat alle jongens in de zomer jarig zijn en ik dan niet goed op de been ben, hebben we dit weekend al een “verjaardagfeest” geven voor alle jarigen en tevens ons 20-jarig huwelijk gevierd. We zijn dankbaar dat we dit met elkaar mogen beleven en vieren! Het weer werkte mee dus we hebben een heerlijk tuinfeestje kunnen geven.

Tijdens de zomervakantie zullen we vooral veel in en om het huis zijn. Gelukkig mogen de jongens ook weer op de boerderij gaan logeren, daar kijken ze nu al naar uit! Donald heeft gisteren een tent voor zijn verjaardag gekregen en wil niets liever dan kamperen in de achtertuin. Heerlijk dat hij daar al zo blij van wordt.

Ik weet niet of er de komende tijd veel van schrijven komt dus bij deze wensen wij je alvast een mooie zomer(vakantie) toe!

Lieve groet,
Joke

Een gedachte over “7 juni 2015, de zomer tegemoet.”

  1. Lieve fam.
    Ik ben heel laat met reageren maar ik heb weken in het ziekenhuis gelegen en nu thuis aan het opknappen.
    Ik heb het hele verhaal gelezen en wat fijn dat alles een beetje beter gaat. Ook hoop ik dat het met uw voeten voorspoedig mag verlopen Ik wens jullie veel sterkte toe en hoop dat het na dit allles wat voorspoediger mag verlopen. Petje af ik vind jullie een sterke familie.
    H.Gr.van Marrie Groenewoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.