3 oktober 2018, nog meer “goed” nieuws!

Lieve lezer,

Maandag is Dave door de MRI geweest. Het leuke was, dat Emiel spontaan aanbood om samen met Dave hiervoor naar het ziekenhuis te gaan. Vervolgens sloot er nog een neef bij aan en dus gingen de 3 mannen een ochtendje naar het Erasmus. Voor mij wel vreemd, voor het eerst niet mee, maar ik vond het ook wel super stoer van de jongens dat ze dit met en voor Dave willen doen.

En dan gisteren de uitslag. Daar waren we dan gelukkig wel weer bij aanwezig. De neuro-oncoloog vertelde dat de tumor onveranderd lijkt t.o.v. de vorige MRI. Dit is “goed” nieuws, voor zover je kan spreken van “goed” in een situatie waar geen genezing meer mogelijk is. Maar toch….we hadden ook andere berichten kunnen krijgen, dus hier zijn we voor nu heel blij mee.

En dan vandaag….met ons hele gezin en onze vrienden uit Staphorst, een bedrijfsbezoek gebracht aan Lely. Dit bedrijf bedenkt en produceert machines voor de agrarische sector. Binnenkijken bij Lely was een grote wens van Dave en wij mochten er van meegenieten. Mede omdat onze vrienden een melkrobot hebben gekocht bij dit bedrijf, kon deze wens in vervulling gaan. En wat was het leuk! Een presentatie van het bedrijf, leuke filmpjes, een lunch, een rondleiding in de fabriek en heel veel leuke presentjes voor Dave en Donald. Als afsluiting nog een gezellig etentje met elkaar….het was een dag met een gouden randje!

Wat fijn dat we ook al deze mooie dingen kunnen delen!
Met een lieve groet,
Joke en de mannen

Een gedachte over “3 oktober 2018, nog meer “goed” nieuws!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.