25 februari, een dubbel zonnige zondag!

Lieve lezer,

Ondanks de grote zorgen om Dave zijn gezondheid, was ik vanmorgen intens gelukkig. Gisteren kregen wij al wat meer hoop, Dave wist weer waar hij was en was wat vaker wakker. Dat stemde ons positief.
Vanmorgen rond 8.15 uur reed ik richting het ziekenhuis in Rotterdam. In de buurt van Maasland, daar waar je lekker hard mag rijden, hoorde ik een prachtig lied op de radio. Het heet “Levenslied” en werd gezongen door Janine Beens & Rebecca Steenbergen. Zo rijdend met een opkomende zon in mijn gezicht die mij verwarmde, raakte deze tekst mij enorm:

“Maar als ik even niet kan zien,
wat het leven biedt,
dan zingt Hij (God) de melodie,
van mijn levenslied.
Hij had alles voor me over,
ik hoef alleen maar te geloven,
Zijn genade, Zijn liefdevolle genade,
is mijn HOOP!”

Ja, als het leven van je lieve kind zo kwetsbaar en zwak is dan kunnen wij niet anders dan onze hoop buiten onszelf zoeken….bij Hem die echte Hoop geeft!
Huilend over de snelweg, dankbaar dat Dave al meer tekenen van leven geeft, dankbaar voor ons fijne gezin, voor al het goede wat wij ontvangen en de hoop die wij mogen hebben, reed ik richting Dave.

Bij binnenkomst in het ziekenhuis was het eerste wat Dave zei “ik wil naar huis”. Ik beloofde hem, net als gisteren toen hij dat ook al vroeg, dat ik vandaag mijn uiterste best voor hem zou doen om dit te realiseren. Gisteren was dat niet gelukt omdat er geen arts langs kwam. Vandaag hadden wij meer geluk. De arts kwam langs en gaf Dave goedkeuring om naar huis te gaan!! En hoewel Dave nog te moe en te zwak is om spontaan te reageren gaf hij wel de verpleegkundige een “boks”. Wat keek hij opgelucht.

Dave is dus thuis! Wij zijn enorm dankbaar en blij hiervoor. Hij kwam thuis, slikte zijn pillen en is direct naar bed gegaan. Hij heeft nog verschillende extra medicatie die afgebouwd moet worden en hij heeft nu vooral heel veel rust en regelmaat nodig. Mocht iemand bij hem langs willen komen, neem dan vooraf even contact met ons op zodat wij het om zijn rustmomenten heen kunnen plannen. Daar help je Dave enorm mee.

Omdat de andere jongens in Staphorst logeren kunnen we Dave de komende week de rust geven die hij zo hard nodig heeft.

Voor nu zou ik zeggen….geniet dubbel van deze zonnige zondag, dat doen wij ook!

liefs,
Joke en de mannen

8 gedachten over “25 februari, een dubbel zonnige zondag!”

  1. Wat fijn , zo’n positief bericht!! Heerlijk dat hij thuis verder mag herstellen. Daarbij weet jullie je gedragen door Gods oneindige liefde.

  2. Wat een geweldig nieuws, ben erg blij voor jullie. Zo snel had ik het niet verwacht. Met jullie liefde, rust en regelmaat wordt hij hopelijk snel weer de oude. Ik hoop ook dat deze operatie wat goeds heeft opgeleverd. Nu kunnen jullie even rustig bijkomen en weer wat op krachten komen. Liefs, Yvonne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.