24 december 2019, bijna het einde van een bijzonder jaar!

Lieve lezer,

Zo net voor kerstavond toch nog een berichtje van ons, de laatste voor dit jaar, denk ik.

In ons vorige bericht vertelde wij dat er een groei van de tumor te zien was op de MRI. Daarna volgde een oogonderzoek en gelukkig waren er nog geen gevolgen voor Dave zijn gezichtsveld. Opluchting alom…
Vandaag hebben we opnieuw een MRI scan gehad en we hebben goed nieuws! De tumor staat weer stil en is onveranderd ten opzichte van september. Wij zijn opgelucht en dankbaar dat we met dit positieve bericht de feestdagen in mogen gaan.

Opnieuw ligt er bijna een jaar achter ons. Een jaar waarin Dave op zichzelf is gaan wonen, wij lieve mensen hebben leren kennen die met plezier voor Dave zorgen, wij thuis meer tijd en ruimte kregen voor elkaar en werk buitenshuis, Emiel nog steeds met veel plezier werkt en zijn opleiding bijna heeft afgerond, Donald het super goed doet op school (alleen wat pech heeft met blessures door de voetbal) en wij weer heel veel lieve mensen om ons hebben gehad die met ons opliepen dit jaar. Kortom, een jaar waar wij met een blij, goed en dankbaar gevoel op terug mogen kijken.

Wij wensen je hele mooie Kerstdagen en als het donker is om je heen, wensen wij je vooral het Licht van Kerstfeest toe. Dat het Kerstkind je leven mag verlichten als het moeilijk is. En voor straks….een heel gelukkig nieuwjaar!

Met een lieve groet,

Eric & Joke

5 gedachten over “24 december 2019, bijna het einde van een bijzonder jaar!”

  1. Heerlijk om het jaar af te sluiten met positief nieuws. Een reden om dankbaar te zijn. Ik wens je met je hele gezin gezegende kerstdagen een een gezond en voorspoedig 2020.

  2. Wat ontzettend fijn, dat jullie juist voor de kerstdagen zulk goed nieuws mochten ontvangen. Een mooi licht, juist in deze donkere dagen. We wensen jullie dan ook voor 2020 alle goeds en vooral een goede gezondheid.

    Hartelijke groet, Ineke en Rien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.