21 februari, na de operatie

Lieve lezer,

We zijn inmiddels 2 dagen verder en kunnen, helaas, nog niet veel goed nieuws melden.

Dave ligt sinds dinsdag op de verpleegafdeling van de neurochirurgie. Hij is nog steeds erg slecht aanspreekbaar, slaapt heel veel, komt soms moeilijk uit zijn woorden, heeft regelmatig hoofdpijn en is soms misselijk. Kortom, hij heeft het niet gemakkelijk. De artsen zijn echter wel tevreden over al zijn functies en ook de controle MRI na de operatie gaf geen bijzonderheden te zien.
Gezien de hoge dosering medicatie die hij krijgt, hadden de artsen verwacht dat hij wel iets actiever zou zijn. Ze maken zich nog niet echt zorgen, dus proberen wij dat ook niet te doen. Zelf herkennen we deze situatie wel. Toen Dave jaren geleden geopereerd werd aan zijn drain was hij ook altijd voor langere tijd totaal niet aanspreekbaar. Meestal stond hij dan, geheel onverwachts, ineens op. Alsof hij uit een winterslaap ontwaakte.
We hopen dat dit moment ook nu weer snel voor hem en ons aanbreekt.

Wij kunnen nu niet veel meer doen dan naast zijn bed zitten, zijn hand vasthouden en er gewoon zijn. Ondertussen worden wij door heel veel lieve mensen gesteund met kaartjes, berichtjes, cadeautjes, maaltijden enz. Het is hartverwarmend. Heel veel dank hiervoor!

Tot zover even bijgepraat.
Lieve groeten van ons allemaal,
Eric & Joke

2 gedachten over “21 februari, na de operatie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.