20 mei 2018, Eerste controle MRI….nieuwe zorgen.

Lieve lezer,

Wat hebben we een paar mooie maanden gehad! Genoten van het zonnetje, Dave die weer aan het “werk” en de hobby is, Donald die mocht starten in een mooi nieuw schoolgebouw, Emiel die een baan heeft in de techniek en al 3 dagen per week aan het werk is. Kortom, de draad van het gewone leven mochten we weer oppakken en dat is fijn.

Tot de meivakantie…toen begon de tegenslag. Een vrachtauto die op ons inreed, enorm veel schade maar gelukkig geen persoonlijk letsel. De volgende dag een telefoontje uit Staphorst…Donald had een ongelukje op de boerderij gehad…waarschijnlijk zijn knieband gekneusd of gescheurd en daarom zit hij in ieder geval tot dinsdag in een brace, dan gaan we weer terug naar de orthopeed.
En toen afgelopen donderdag de 1e controle MRI na de operatie van februari. Dave ziet er goed uit en heeft geen klachten dus tegen deze MRI zagen wij beslist niet op. Des te schokkender is dan het telefoontje dat de dag daarna kwam. De MRI was nog niet door de radiologen beoordeeld maar onze neurochirurg had hem al bekeken en belde ons. Helaas had hij geen mooi nieuws. Het weefsel dat in februari is weggehaald is weer helemaal aangegroeid. Dit hadden zowel de artsen als wij niet verwacht omdat het eigenlijk een langzaam groeiende tumor is. Wat dit voor Dave gaat betekenen weten we nu nog niet. Eind mei hebben we een gesprek in het ziekenhuis en hebben de artsen met elkaar overlegd. Dan zullen zij Dave en ons gaan adviseren. Opnieuw is er dus grote onzekerheid. Dave is echter Dave en hij maakt zich op dit moment nog niet veel zorgen. “We weten nog niet veel dus ik ga er ook niet over in zitten”. Wij proberen hierbij aan te sluiten alhoewel dit soms best lastig is wanneer er allerlei scenario’s door ons hoofd spelen.

Tot zover weer even een laatste update. Geniet van een mooi Pinksterweekend en van elkaar!
lieve groet,
Eric & Joke

3 gedachten over “20 mei 2018, Eerste controle MRI….nieuwe zorgen.”

  1. Dat is elke keer toch weer schrikken. Op zulke uitslagen zit je niet te wachten. Gelukkig is Dave positief en maakt hij zich nog niet al te veel zorgen. Ik wens jullie veel sterkte en wijheid. Wees gezegend in Zijn naam.

  2. Wat een nare uitslag weer, zo zie je maar weer, pluk de dag, dat is heel belangrijk. Elke mooie dag is meegenomen. Ik hoop voor Donald dat de uitslag meevalt, lijkt me een pijnlijke kwestie. Fijn dat Dave zo positief blijft, daar bereik je het meeste mee. Het enige wat ik nog kan schrijven is heel veel sterkte voor jullie allemaal en zeker bij het gesprek met de neuroloog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.