19 september 2019, er is veel gebeurd in 4 maanden!

Lieve lezer,

De positieve berichten van 19 mei hebben nog een vervolg gekregen…
Zo hebben we de verjaardagen van de jongens kunnen vieren, vakantie gevierd in Oostenrijk, een hele gezellige dag met de bewoners van De Lingehof in het Westland gehad en heb ik een hele leuke baan gevonden bij een fysiotherapiepraktijk in de buurt. Allemaal dingen waar we heel blij mee zijn!

Het nieuws blijft helaas niet alleen maar positief. Zo is Dave vorige week een dag in het ziekenhuis beland omdat hij een virus had waardoor zijn medicatie onvoldoende werd opgenomen en hij heel naar werd. Gelukkig mocht hij na een dag aan het infuus weer naar huis. Het opknappen daarna ging niet geheel volgens plan en daarom is hij nu nog thuis om een beetje op krachten te komen.
Helaas ontvingen wij deze week minder goed nieuws. Dave had zijn controle MRI en daar is op te zien dat de tumor in zijn hoofd weer aan het groeien is. Een enorme tegenvaller. Omdat de tumor tegen zijn oogzenuw aan ligt, krijgt Dave begin oktober een oogonderzoek om te kijken of er al schade door de tumor is ontstaan. Afhankelijk van de uitslag van dit oogonderzoek wordt besproken of en zo ja, welke actie er eventueel nog kan worden ondernomen. Opnieuw spannende tijden voor Dave en ons allen.

Maar Dave blijft Dave en hij pakt ook nu weer de gewone draad van het leven van alle dag op. Werken, bezig zijn, genieten en rusten. Natuurlijk beseft hij wel wat er aan de hand is maar hij probeert bewust bij de dag te leven en zich geen zorgen te maken over de toekomst. Wij bewonderen zijn rust, kalmte en houding en staan ook nu rondom hem.

Met een lieve groet,
Joke

4 gedachten over “19 september 2019, er is veel gebeurd in 4 maanden!”

  1. Ik heb veel bewondering voor jullie positieve instelling in dit hele gebeuren. Fijn dat jullie ondanks alle zorgen nog kunnen genieten met elkaar. Ik wens jullie veel sterkte en moed toe in de tijd die voor jullie ligt. Wees gezegend in Zijn machtige naam. Hij is Heer, Hij regeert. Wees gezegend in machtige naam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.