19 mei 2019, positieve berichten!

Lieve lezer,

Dave woont alweer 6 weken op De Lingehof en heeft het enorm naar zijn zin! Het werken op de boerderij, het wonen met begeleiding, het omgaan met zijn huisgenoten en zijn nieuwe omgeving went snel. Geregeld is Dave in het weekend thuis, ook dan is het weer heel gezellig om samen te zijn als gezin.

Voor mij was het thuis wel even anders…de eerste weken ben ik goed ziek geweest (lichamelijk). Gelukkig ben ik weer helemaal opgeknapt. Ik dacht dat ik misschien nog wel een terugslag zou krijgen omdat ik 10 jaar fulltime voor Dave thuis ben geweest en dit zo plotseling is veranderd, maar het tegendeel is waar. Wij zijn allemaal heel blij dat Dave zo geniet op zijn nieuwe plek, daarom is het voor ons ook makkelijk om hem los te laten. Dat gaat dus heel goed.

Het geeft ook ruimte in het gezin voor andere dingen, andere aandacht. Na 10 jaar is ook dat weer fijn. Voor mij is mijn daginvulling wel ingrijpend veranderd, daarom ben ik mij nu weer aan het oriënteren op een parttime baan buitenshuis. Spannend en ook heel leuk! Met behulp van een jobcoach heb ik ontdekt dat ik veel verschillende interesses heb qua werk. Zoals werken met mensen met een lichte beperking in combi met horeca/detailhandel, secretaresse werk in de zorg, meehelpen met het opzetten van een sociale onderneming of misschien toch iets met mijn ervaring van de afgelopen 10 jaar doen op het gebied van niet aangeboren hersenletsel of kanker bij kinderen? Ik heb nog geen idee welke kant het op gaat maar ik ben benieuwd wat er op mijn pad gaat komen….

De laatste MRI van Dave, begin april, gaf gelukkig geen verandering van de tumor te zien. Ook goed nieuws dus! Met dit bericht in ons achterhoofd is het ook makkelijker om bewust te genieten van al het goede dat ons overkomt!

Met een lieve groet,
Joke

3 gedachten over “19 mei 2019, positieve berichten!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.