11 september 2018, leuk en goed nieuws!

Lieve lezer,

Dit bericht staat al sinds 11 september klaar maar ik was vergeten hem te plaatsen….bij deze doe ik dat alsnog.

De zomervakantie is weer voorbij en alles lijkt weer zijn dagelijkse gang te gaan…..nou ja, bij ons niet helemaal.

Nadat Dave heeft genoten van een super leuke zeilweek met de St. Salingkids, kwam hij thuis en stond er een geweldige verrassing op hem te wachten. Een super stoere, prachtige brommobiel. En het mooiste komt nog….hij heeft hem gekregen! Lieve mensen zijn een inzamelingsactie gestart en hebben met elkaar in een paar dagen zoveel geld opgehaald dat hij een brommobiel kon kopen en ook nog geld voor de verzekering, diesel en de wasserette kreeg. Echt hartverwarmend. Vrijdag 31 augustus heeft hij de brommobiel officieel overhandigd gekregen bij Boksman Interieur (waar hij ook werkt). In bijzijn van veel van de gevers en ons gezin hebben we daar geborreld en heeft Dave daar zijn brommobiel gekregen. Wij vonden het ontroerend om te zien dat zoveel mensen met Dave begaan zijn en dit voor hem over hebben. Gewoon geweldig!

Dit was leuk nieuws. Vandaag kwam daar ook nog goed nieuws bij. Dave kreeg de uitslag van zijn gezichtsveld onderzoek en deze was onveranderd ten opzichte van de vorige keer. Dit betekent dat de tumor nog geen letsel aan zijn gezichtsveld veroorzaakt en dat is natuurlijk goed nieuws.

We leven nu weer toe naar begin oktober, dan is de 3 maandelijkse controle MRI en horen we hoe het met de tumor is. Nu we weten dat deze actief is zijn we, bewust en soms onbewust, toch wat meer gespannen voor de uitslag. We houden jullie op de hoogte t.z.t.

Met een lieve groet,
Joke

5 gedachten over “11 september 2018, leuk en goed nieuws!”

  1. Wat fijn om ook zulk mooi nieuws te horen. Heerlijk dat Dave weer door Monster en omstreken rijdt. Zegen voor jullie.
    Liefs uit H.I. Ambacht

  2. Lieve familie,

    We hebben Dave al rond zien rijden in zijn auto. Zo super!! Echt blij voor hem. Dit geeft zoveel vrijheid en gelijkwaardigheid.
    Top dat zijn gezichtsveld onveranderd is gebleven. Nu maar hopen dat die tumor ook onveranderd is gebleven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.