1 maart 2018, stapje voor stapje vooruit….

lieve lezer,

Dave is inmiddels 5 dagen thuis. De eerste dagen vielen niet mee. Hij kon alleen maar slapen en liggen. Al het eten smaakte hem niet en hij was te moe om tv te kijken of om aan tafel te zitten.

Maar gelukkig…sinds gisteren gaat het stapje voor stapje beter. Wij denken dat dit mede komt omdat hij sinds gisteren geen dexamethason meer hoeft te slikken, echt een heel naar geneesmiddel met veel bijwerkingen. Dave wordt weer gezelliger, gaat meer eten en krijgt interesse in de wereld om zich heen. Gelukkig! Dat hij voorlopig de komende maanden last van vermoeidheid blijft houden, dat weten we en daar houden we rekening mee.
Vanmorgen zijn de hechtingen van zijn wond verwijderd.

Het was en is voor Dave en ons heel fijn dat Emiel en Donald in Staphorst logeren. Hierdoor krijgt Dave de rust die hij hard nodig heeft om te herstellen. Tussendoor geniet hij van de bezoekjes en attenties die hij krijgt.

Komend weekend is iedereen weer thuis, ook dat lijkt ons weer heerlijk. Als gezin compleet! We kijken er naar uit en hopen dat de stijgende lijn van Dave zijn herstel voortzet.

In de loop van volgende week hebben we contact met de neuroloog. Waarschijnlijk is dan de uitslag van de kweek bekend en horen we meer. Opnieuw spannend.

We kunnen wel blijven bedanken…..voor lekkere maaltijden, bloemen, kaartjes, chocolade en nog veel meer. Dankjewel!

Met een winterse maar warme groet,
Joke en mannen

2 gedachten over “1 maart 2018, stapje voor stapje vooruit….”

  1. Lieve familie,
    Goed om dit zo te mogen vernemen allemaal.
    Geeft weer wat hoop en hopelijk zijn de uitslagen van volgende week dusdanig dat op die hoop weer kan worden gebouwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.