1 april 2009 – 1 april 2015

Lieve lezer,

Buiten stormt het, wij liggen wakker en denken terug aan dezelfde nacht, vandaag precies 6 jaar geleden.
De nacht waarin Dave wakker was, zich hondsberoerd voelde en tegen ons zei: “Als ik maar geen kanker heb”. Vandaag is het 6 jaar geleden dat deze verpletterende diagnose uitgesproken werd.

Nu, 6 jaar later, weten we dat dit niet alleen allesbepalend was en is voor het leven van Dave maar voor dat van ons hele gezin. Zoals buiten de storm tekeer gaat, zo heftig is ons gezinsleven momenteel ook. Ondanks de blijdschap die er is over de gewichtstoename van Dave, wordt ons leven op dit moment overschaduwd door grote zorgen om Emiel en als gevolg hiervan ook zorgen om de andere jongens. Emiel woont tijdelijk bij familie. Om de jongens te beschermen willen we er verder niet over uitweiden. Dit is dan ook de reden waarom ik lange tijd geen bericht op deze site heb kunnen schrijven, we hopen dat je dit begrijpt.

Vandaag hebben we opnieuw een afspraak in het ziekenhuis. Als er bijzonderheden te melden zijn zullen we dit doen maar we verwachten het niet.

Met een lieve groet,

Joke

6 gedachten over “1 april 2009 – 1 april 2015”

 1. Lieve vd Akkertjes

  Tis idd vandaag 6 jaar geleden…ook voor ons Is het vandaag 6 jaar geleden dat Edward met spoed het ziekenhuis in moest voor onderzoeken. Voor de meeste mensen is 1 april een grapjes uithaaldag….voor jullie en voor ons zal deze dag nooit zo aanvoelen.
  Helaas brengt deze ziekte zoveel narigheid mee zowel voor de zieke als voor de naasten.
  Ik hoop dat jullie storm een beetje mag gaan liggen en dat jullie mogen blijven vertrouwen op Onze Lieve Heer.
  Wij mogen dankbaar zijn dat bij Edward de leukemie weg is alhoewel ook wij elke dag nog met de gevolgen moeten leven en omgaan die de behandeling teweeg heeft gebracht.
  Bij Dave is helaas de ziekte nog niet weg en de gevolgen zijn heftig. Zoveel bewondering hoe jullie toch als liefdevol gezin met elkaar blijven omgaan en hoe jullie er van alles proberen uut te halen. En zo mooi om te zien dat jullie in Hem blijven geloven. Ons diepe respect hiervoor. Sterkte met deze moeilijke dag. Xxx

 2. Lieve Joke,
  Veel sterkte, ik heb verder weinig woorden voor dit grote verdriet, slechts 1: respect!
  Ik ben buddy-huis, heb buddy’s op voorraad en verkoop buddy’s voor 7,95 euro per stuk, misschien heb je er wel eens van gehoord. De opbrengst komt volledig ten goede aan de stichting Stophersentumoren.nl Mocht je er ooit nodig hebben voor een evenement; weet je me te vinden. Ik ga binnenkort weer een voorraad halen. X Louise

 3. hallo allemaal
  wanneer mogen jullie eindelijk eens rust krijgen
  wens jullie alle sterkte toe en hopelijk wat rust
  groetjes geertje uit emmen

 4. Lieve fam.
  Sorry dat jullie niet zo snel een reactie van mij gekregen hebben maar ik heb een poosje in het ziekenhuis gelegen
  Maar ik heb ook vaak aan jullie gedacht hoe gaat het verder.
  Dat jullie sterk zijn mochten we vaak uit de berichtjes lezen
  Ik hoop dat het voor jullie draaglijk blijft en ik wens jullie veel sterkte en Gods zegen
  H Gr. Marrie Groenewoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.